top of page

Oogverzorging - welk product kies je?

Ogen verzorgen zich min of meer zelf. Ze gaan uit reflex dicht bij stof, rook of contact met andere deeltjes. De pupillen trekken zich samen bij sterk licht. Maar soms kun je wel huidproblemen krijgen die het oog niet zelf kan oplossen. Hieronder kijken we naar een aantal mogelijke problemen en welke producten dan het meest geschikt zijn. Vergeet niet om, naast de onderstaande adviezen, ook goed te slapen en veel water te drinken. Zwellingen rond de ogen Eye Gel is een verkoelende ooggel die helpt bij zwellingen. Wordt meestal gebruikt in combinatie met een van de andere oogproducten. Persoonlijk vind ik deze erg fris en verkoelend, beetje wakker gevoel erna. Heel fijn!


Fijne lijntjes worden zichtbaar rond de ogen Bij Eye Cream, die Rozenbottelzaadolie bevat en overdag zorgt voor de hydratatie en bescherming van de gevoelige huid, gebruik je als aanvulling Eye Balm met zijn gladmakende werking 's nachts om de eerste lijntjes te verminderen.


Eczeem rond het oog en op het ooglid Gebruik Eye Cream, het meest milde product, voor het hele ooglid en breng daar vervolgens de beschermende Eye Balm over aan. Hangende oogleden Eye Cream More, rijk aan Duindoornolie en Perzische-zijdeboomextract, helpt en zet het oog meer open. Uit klinisch onderzoek is gebleken dat Eye Cream More de oogleden in 28 dagen met 45% omhoog brengt. Deze is echt fantastisch, zichtbaar steviger dan eerder (slapeloze nachten, bleh!).


Oogschaduw blijft niet de hele dag zitten Gebruik Serum Moist over je oogcrème als primer. Tranende ogen Breng Eye Balm aan rond het oog als bescherming tegen kou en wind.


Gevoelige oogleden

De Argan Oogcrème hydrateert en beschermt de tere huid rondom de ogen dag en nacht op uiterst zachte en milde wijze door de heilzame kruiden en biologische koudgeperste oliën zoals jojobaolie en avocado-olie. De Argan Oogcrème is daarom zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.


Heb je hulp nodig of wil je advies welk product nou het beste bij jouw ogen past? Neem gerust contact op!


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page