top of page

Elysian |Natural Beauty

Products

Botanical Beauty |Maria ÅkerbergMaria Åkerberg make-up | Loveli

LOVELI

  • ​100% natuurzuiver

  • Vrij van aluminium

  • Nederlands fabrikaat

  • Refill producten 

  • En het werkt ECHT!

cadeaupakket klein winter.jpg

The champagne life. Nature's way...

Hier droomt Linda van Loveli van. Een wereld waarin we weer samen werken met de natuur.

Omdat we allemaal beseffen dat we zelf de natuur zijn. Een leven waarin we genieten. En onszelf en elkaar verwennen.

Een wereld waarin de commerciële bedrijven samenwerken met de natuur om geweldige dingen te maken die van het leven een feestje maken. Dingen die én natuurlijk én luxe zijn.

Omdat dat beter is voor de aarde, voor onszelf, voor ons leven. Omdat we allemaal blij ervan worden.

Dan is de wereld mooi. Life becomes a celebration!

stempel 100 procent.png
LOVELI-logo2.png

5 redenen om je deo met aluminium weg te gooien

1. De aluminium in deo’s vergroot het risico op borstkanker.De kranten stonden er onlangs weer vol van. De aluminium wordt opgenomen door de klieren in je oksels. Aangezien je lichaam niet weet wat het met de aluminium moet doen, wordt het niet afgebroken, maar opgeslagen in je lichaam. En dat kan serieuze consequenties hebben.

2. De reden dat er aluminium in deodorant zit, is dat aluminium perfect is om een blokkade tegen zweet te vormen.Dat is voor de korte termijn fijn, maar zweten doe je niet voor niets: je lichaam ruimt daarmee gifstoffen op waarvan je blij bent dat ze uit je lichaam zijn. Zweten wil je niet voorkomen, maar zweetgeurtjes wel.

3. Veel deo-producenten gebruiken parabenen als conserveermiddel. Over parabenen heb je vast ook wel waarschuwingen voorbij zien komen. Onlangs heeft een nieuwe studie weer aangetoond dat parabenen het hormoon oestrogeen imiteren. En chemicaliën die hormonen imiteren kunnen de kans op borstkanker verhogen, zelfs in kleine hoeveelheden. Het punt is namelijk dat parabenen in heel veel producten zitten. En dat je die producten dag in, dag uit gebruikt, je leven lang.

4. Wist je dat aluminium de veroorzaker is van gele vlekken in je kleding?Aluminium geeft een chemische reactie als het in contact komt met zweet en katoen. En dat geeft die vervelende vlekken die je er met wassen niet uit krijgt.

5. Aluminium is een neurotoxic die Alzheimer kan veroorzaken.Wetenschappers hebben aangetoond dat giftige metalen hersenweefsel beschadigen en aluminium is daarin de grootste boosdoener.

De deodorant & lippenbalm zijn verkrijgbaar in de salon!

bottom of page