top of page
NIX07459.jpg

Workshop Natuurlijke Make-up

Is je make-up routine niet veranderd sinds je jeugd? Doe jij altijd maar wat? Vind je het lastig een goeie kleur te kiezen?

Dan wordt het tijd voor deze workshop!

Samen aan de slag

In deze workshop gaan we samen aan de slag. Je leert hoe je een mooie basis make-up aanbrengt die niet zwaar oogt (dus geen pannenkoek!). En hoe je je gezicht laat stralen op de juiste plekken. Een make-up voor iedere dag, maar ook een beetje meer.

Brush set Mineralissima_edited.png

Welke kwast?

Welke kwast is nu waarvoor? Help! De juiste kwast zorgt voor de het beste resultaat. Je leert tijdens de workshop welke kwast je gebruikt waarvoor, hoe je deze het beste gebruikt en hoe je ze schoon houdt voor een langdurige samenwerking.

Welke kleur?

Iedere kleur ogen, maar ook iedere oogopslag heeft een ander accent of schaduw nodig. Maar ook de juiste tint zorgt ervoor dat je oog nog meer gaat spreken.

Je leert de Do's en je hoort de Don'ts. 

Aanbrengen!

Het aanbrengen doen we samen, dat betekend dat ik de ene helft van jouw gezicht opmaak en jij de andere helft. Stap voor stap leer jij dan je eigen mooie natuurlijke make-up aanbrengen. Dan weet je eindelijk hoe je dit thuis kan toepassen!

bottom of page