top of page
NIX07473.jpg

Visagie & Bruid

Jouw trouwdag is een van de meest memorabele momenten van je leven, en ik ben er om ervoor te zorgen dat je er stralend uitziet en jezelf voelt, van het begin tot het einde.

Mijn missie is om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren en te versterken, met behulp van hoogwaardige, natuurlijke producten die je huid verzorgen en laten stralen. Ik luister naar jouw wensen en creëren een look die perfect bij jouw persoonlijkheid en stijl past, of je nu een klassieke, romantische, moderne of gedurfde look wilt.

Op jouw grote dag sta ik klaar om je te helpen schitteren. Neem contact met mij op om een afspraak te maken voor een proefsessie of om meer te weten te komen over de bruidsmake-up diensten. Laat mij je helpen om de mooiste versie van jezelf te zijn op de mooiste dag van je leven.

bewerkt (43 van 125).jpg
bewerkt (32 van 125).jpg

In mijn salon maak ik gebruik van de prachtige make-up lijnen van Maria Åkerberg & Mineralissima die je huid optimaal laten stralen. De natuurlijke ingrediënten zorgen voor een niet afsluitende en verzorgende werking, gaan huidveroudering en ontstekingen tegen, en geven je en natuurlijke mooie glans. Uitstekend geschikt dus voor de meest gevoelige huid. 

Daarnaast help ik je ook graag als je vastloopt met het aanbrengen van een mooie make up en kan ik je alles leren over vormen en kleuren. Overweeg dan een leuke en leerzame make-up workshop.

Kortom, ben je de bruid of te gast op een feest! Ik help je graag de mooiste versie van jezelf zijn.

_EN04521.jpg
bottom of page