top of page

Decembrrrr... zo krijg je je huid in feeststemming!

Bijgewerkt op: 7 apr. 2021

Even een nonchalante blog. Ik hoor de laatste weken toch vaak in de salon; wat moet ik nu met die droge, schrale huid?


In de blog: Overgang van zomer naar winter , lees je ook hoe je je huid kan aanpakken in deze periode. Maar vooral waarom je huid zoveel moeite heeft met het vasthouden van vocht. Ik merk dat bij mijzelf ook. De gouden tip blijft: 2x per dag: Reinigen en verzorgen. En wissel af in producten!


Wissel af in producten? Ja!

Houd je huid wakker. En dat doe je door af te wisselen aan ingrediënten. Sowieso is het goed om 2x per jaar je crème te wisselen. Maar in de winter, en met name tijdens het avond ritueel, is het goed om af te wisselen tussen verschillende producten. Ik pak soms alleen de crème of een olie serum en crème, of ik doe lekker de olie, crème en een laagje balm. Maar ook een alleen laagje masker, dus niet dik aanbrengen, en dan naar bed. Volgende dag; stralende glanzende huid!


Welke producten zijn geschikt?


Wil je het helemaal goed doen? Scrub!

Gebruik dan 2 keer per week een scrub of peeling. Ik vind ze allemaal fijn, maar ze zijn wel verschillend in resultaat.

Papaya Peeling en AHA jojoba peeling zijn, soepel en zacht. En de Papaya geeft je velletje extra zachtheid doordat Papaya de huid verweekt. Soort botox, maar dan de goeie :). AHA jojoba peeling is mild en romig.

Face scrub en scrub kleimasker geven je huid nog een tikje meer. Face scrubs met Dode zeezout zijn prikkelend en activeren de doorbloeding. Tevens verhoogt het Dode zeezout (Magnesium) de weerstand en is daardoor weerbaarder tegen koude. Scrub kleimasker is een intensief reinigend masker (niet geschikt voor gevoelige huidjes) en zal de doorbloeding stimuleren.


December is ook een feestmaand en mag je jezelf maar ook iemand anders best verwennen. Daarom wil ik je nog attenderen op de volgende aanbiedingen! Ze staan in de webshop. Een super aanbieding is More for you, Dag en nachtcrème 100 ml! voor maar € 66,90.


Wil je iets anders geven? Een lekkere behandeling bijvoorbeeld? Een cadeaubon is altijd goed, bestel deze via de mail. Dan maak ik er een super leuk pakketje van voor je!


Groetjes, Stephanie

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page