top of page
NIX07473.jpg

Elysian |Natural Beauty

Products

Botanical Beauty | Maria Åkerberg | Maria Åkerberg Make-up |  Loveli

MARIA ÅKERBERG MAKE-UP

De make-up van MARIA ÅKERBERG is gebaseerd op plantaardige grondstoffen en mineralen, zoals IJzeroxide, Talk en Titaniumdioxide. Al onze make-up is vrij van Nikkel en Kobalt. Zelfs het mascaraborsteltje, waar normaal gesproken wel Nikkel in kan zitten, is uitgebreid geteste en zorgvuldig gekozen.

De producten zitten boordevol met natuurlijke pigmenten, waardoor het product langer en beter blijft zitten, het kan op verschillende manieren worden aangebracht, van zeer natuurlijk tot zeer intens. Je kunt daarom hetzelfde product gebruiken, of het nu is voor een zachte dag make-up of een opvallende avond make-up.

Zijn de ingrediënten net zo belangrijk als de resultaten?

Een veelgebruikt ingrediënt in make-up is minerale olie*. Onderzoek heeft bewezen dat minerale olie door d huid wordt opgenomen en opgeslagen in het lichaam, wat kan leiden tot reumatische artritis. Minerale olie wordt ook gebruikt in de motor van de auto! Hier bij MARIA ÅKERBERG zijn we fel tegen op het gebruik van minerale olie. Wij baseren al onze producten op plantaardige oliën.

Een ander veelgebruikt ingrediënt in schoonheidsproducten is synthetische olie, bijvoorbeeld siliconen **. Volgens de TOX-INFO7 is dit bio-accumulatief, Bioaccumulatie is de ophoping van chemische stoffen aanwezig in het milieu, in levende wezens (planten of dieren). Siliconen kunnen formaldehyde afgeven, die het zenuwstelsel kunnen beschadigen. Siliconenolie wordt gebruikt in "waterproof" producten en "kissproof" lipstick.

Waarom is de make-up van MARIA ÅKERBERG dan zo speciaal? Wij zijn erin geslaagd om make-up te ontwikkelen die makkelijk in het gebruik is, geweldige resultaten geeft en die goede, huidverzorgende ingrediënten bevat. Onze make-up is er in diverse klassieke kleuren, ideaal voor elke dag, maar ook voor speciale gelegenheden. De productlijn is overzichtelijk en biedt voldoende keuze om dat te vinden waar je naar op zoek bent, telkens weer.

* en **: nader te vinden in folder MÅ make-up

NIX07131.jpg
NIX07449.jpg
bottom of page