top of page

Verbeter je huid met Stamcellen

Bijgewerkt op: 7 apr. 2021

Wereldwijd unieke gezichtsbehandeling met levende plantaardige stamcellen

Met onze absoluut unieke Pure Cell Treatment heeft de natuurlijke huidverzorging echt een enorme stap vooruit gezet. Daarbij wordt gebruikgemaakt van levende stamcellen van Rozewortel, die direct én voor de lange termijn een positieve uitwerking hebben op de huid. Deze herstellende en diep doorwerkende gezichtsbehandeling versnelt het natuurlijke herstel van de huid en stimuleert de celvernieuwing met behulp van de voedzame vitaliteit van Rozewortel. De behandeling maakt gebruik van de meest krachtige antioxidanten en vitaminen die de natuur te bieden heeft en die zijn ingekapseld in het celmembraan van de plant. De levende cellen worden geëxtraheerd, vers geperst en vervolgens in de huid gemasseerd met een directe werking én een blijvend resultaat.


Bijzonder intensieve voedingsstoffen zorgen direct voor glans

Pure Cell Treatment maakt gebruik van de meest actieve antioxidanten van de plant. Daarmee wordt een unieke opbouw van de huid getriggerd door een toevoer van voedingsstoffen op niveaus die tot dusverre onbereikbaar waren. Tegelijkertijd worden de eigen antioxidatieve genen van de huid geactiveerd die de huid nieuwe kracht geven om zichzelf te repareren. Het resultaat is een huid met een directe vitaliteit en een glans die in de diepte is opgebouwd en daardoor lang bewaard blijft. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, maar door de opbouwende en sterk activerende eigenschappen is het resultaat het meest zichtbaar bij een rijpere huid.

Dit gebeurt er met je huid:


• Directe glans • Meer celvernieuwing • Meer veerkracht voor de eigen huidcellen • Meer bescherming tegen vrije radicalen • Collageenproductie wordt gestimuleerd • Opbouw van de beschermende zuurmantel van de huid • Versnelling van het reparatiesysteem in de huid • Meer vitaliteit en sterkte • Langdurig herstel van de huid

Foto: RozewortelWaarom stamcellen?

De stamcellen zijn alleen afkomstig van plantaardige cellen. Het gaat daarbij om zogenaamde ongedifferentieerde cellen waarvan de uiteindelijk functie nog niet is bepaald. Ze kunnen zich daarom aanpassen en een positief effect hebben voor alle huidtypen en huidcondities. Je huid zal, uitgaande van de huidige conditie, ervoor kiezen om voedingsstoffen uit de stamcellen te halen om zichzelf te repareren waar dat nodig is.

Eerder werd afgezien van het gebruik van stamcellen bij de huidverzorging, omdat men er niet in slaagde om ze lang genoeg in leven te houden. Daarnaast leek het vrijwel onmogelijk om stamcellen te kweken die afkomstig waren van planten. We maken gebruik van een eigen kweekproces; het resultaat van een jarenlange samenwerking met de Zweedse landbouwuniversiteit (SLU) in Alnarp. De stamcellen worden gekweekt in een steriele en beschermde omgeving, die er helemaal op gericht is om het volledige potentieel van de cellen te benutten en de huid bijzonder intensief te voeden.


Eén behandeling voor iedereen - altijd

Dankzij het unieke vermogen van de cellen om zich aan te passen en precies dáár hun werk te doen waar de huid dat nodig heeft, kan de behandeling bij iedere huidconditie worden uitgevoerd. Dat kan in elk jaargetijde en op elk gewenst moment als de huid versterking en revitalisatie nodig heeft. Ons advies is: om de zes weken een professionele gezichtsbehandeling met Pure Cell Treatment, aangevuld met een goede huidverzorgingsroutine voor thuis.


Waarom Rozewortel?

Rozewortel wordt ook wel “The root of the Arctic” genoemd en vanwege de versterkende en verjongende eigenschappen voor de huid staat het ingrediënt bekend als hét grote anti-aging supplement van de 21e eeuw. De bloem groeit van nature in de Zweedse scherenkust en in het oosten van Siberië. Dankzij de ontstekingsremmende eigenschappen en het hoge gehalte aan antioxidanten is het een bekende medicinale plant binnen de traditionele geneeskunde. Rozewortel wordt ook gebruikt als voedingssupplement voor het verbeteren van lichamelijke en geestelijke prestaties en het tegengaan van vermoeidheid, stress en depressie.


Foto: Stamcellen van de Rozewortel

57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page